بهینه که البته می توان به جای آن از سیم المنت فنری استفاده کرد .در این دستگاهها هرچه از پایین به طرف بالای دستگاه پیش برویم تمرکز و تجمع سیمهای لخت المنتی کم می شود که البته دور المنتهای فوق جهت عایق نمودن از بدنه فلزی دستگاه میکا می پیچند . قسمتهای مختلف توستر توستر از قسمتهای مختلف زیر تشکیل شده است که از توضیح بیشتر خودداری شده است . 1 – پوشش توستر 2 – صحفه جلو 3 – دسته حمل کننده 4 – پایه مخصوص نان 5 – زبانه 6 – قفل زبانه ای 7 – المنتهای حرارتی 8 – اتصال المنتهای حرارتی 9 – اتصال سنولوئید 10 – بازو 11 – نوار بی متال عملکرد توستر زبانه های مخصوص نان در توستر جهت بار گذاشتن و جای دادن نان در توستر می باشد ابتدا دوشاخه برق را به پریز برق متصل می کنید و سپس دستگیره مخصوص حرکت نان را به سه جهت زیر به داخل توستر و به طرف پایین فشار دهید الف – این عمل سبب حرکت نان به داخل توستر می شود . ب – فنر های داخلی دستگاه فشرده می شود که این جمع شدن فنرها باعث به وجود آمدن انرژی پتانسیل جهت برگرداندن نان از داخل توستر به بیرون آن می شود . ج – با این عمل کنتاکتهای ترموستات بسته می شود که در نتیجه سبب داغ شدن نان داخل آن می شود . اگر در توستر ولوم را حرکت دهید سبب وصل شدن آن به اهرم ترموستات قابل تنظیم توستر می شود که سبب داغ شدن نان می شود . این حرارت باعث خمیده شدن نوار ترموستات می شود و وقتی که حرارت به مقدار مشخصی شده برسد بازو باعث بسته شدن اتصال سنولوئید می شود که در این صورت جریان در سیم پیچ برقرار که سیم پیچ ،اهرم متصل بهقفل زبانه را می کشد و در نتیجه زبانه توستر رها میگردد در این حالت فنر ها جمع می شوند و پایه ها را بالا برده که در این لحظه اتصالها از یکدیگر جدا می گردند که با این عمل جریان از المنتهای حرارتی قطع می گردد . عیوب احتمالی در توستر الف – اصلا توستر داغ نشود . 1– پریز برق ندارد و سیمهای رابط یا دوشاخه برق معیوب می باشد 2 – المنت توستر قطع می باشد 3 – در مدار داخلی توستر قطع شدگی و یا پارگی وجود دارد . 4 – کلید کنترل ترموستات و یا فیوز توستر خراب یا سوخته می باشد همه این موارد را با اهم متر یا لامپ سرس می توان تست کرد ب – توستر کار میکند ولی دود می نماید 1 – سینی زیر پر از نانهای باقیمانده شده است که باید خالی گردد 2 – ممکن است تکه ای از نان در پختهای قبلی بر روی صحفه المنت چسبیده باشد ج – عیب دیگری که ممکن است پدید آید این است که پس از داغ و پخته شدن یک طرف نان ،طرف دیگر بر گردانده نمی شود . علت در قسمتهای مکانیکی دستگاه می باشد .(شامل فنرها _ ضامن قفل و .....) د – امکان دارد خرابی توستر در حالتی باشد که نان در داخل توستر بسوزد . 1 – ممکن است مدار قطع باشد 2 – ممکن است المنت صحفه دوم قطع شده باشد .
نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |