بهینه
ترفند های تمیز کردن وسایل منزل 1- به دلیل بالا بودن املاح موجود در آب بعضی از مناطق، امکان دارد پس از مدتی استفاده از دستگاه، المنت آن رسوب بگیرد. این رسوب باعث می شود انتقال حرارت از المنت به اب به درستی انجام نشده و مصرف انرژی الکتریکی افزایش یابد. پیشنهاد می گردد برای برطرف نمودن رسوب احتمالی، حداقل هر ماه یک بار سطح المنت را با یک برس نرم یا اسکاچ به گ.نه ای تمیز نمائید که سطح المنت براق و صاف گردد. 2- مقدار برق مصرفی دستگاه ارتباط مستقیمی با برنامه ای که برای شستشو انتخاب نموده اید دارد. پیشنهاد می گردد برای پیشگیری از افزایش مصرف انرژی الکتریکی همواره از برنامه ای متناسب با کثیفی ظروف استفاده نمائید. به عنوان مثال برای شستشوی ظروف میوه و چای بهتر است از برنامه «سریع» استفاده نمائید. 3- برای ورود آب سرد و آب گرم، این دستگاه به دو عدد شیر برقی تجهیز شده است. پیشنهاد می گردد برای اینکه بهترین نتیجه را از کیفیت شستشو و کم نمودن مصرف انرژی الکتریکی داشته باشید، از هر دو شیر آب سرد و گرم به صورت همزمان استفاده نمائید.
خمیر دندان برای پاک کردن اثر مداد از روی دیوار موثر است. خمیر دندان را با پارچه روی آن بمالید کاملا پاک می شود...
تمیز کردن و برق انداختن وسائل برای تمیز کردن و برق انداختن ظرفشوئی یا وسائل استیل و یا گوشی تلفن، پنبه را آغشته به الکل کنید و به سطح آن بمالید. پاک کردن اثر رنگ از روی شیشه رنگ کهنه و یا خشک شده یا قلم مو ها با استون پاک می شود. شیشه ها را با پارچه آغشته به استون پاک کنید، اثری از رنگ باقی نمی ماند . پوست کندن تخم مرغ آب پز تخم مرغ آب پز را بعد از جوشیدن حدود 1 دقیقه زیر آب سرد نگه دارید پوست آن مانند یک نوار متصل به هم کنده می شود. چه کنیم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترک نخورد. قبل از اینکه تخم مرغ را آب پز کنید درون ظرف مورد نظر کمی نمک بریزید ،دیگر تخم مرغها ترک بر نمی دارد. اگر گردوی خشک را در آب نمک بخوابانید، بعد از چند ساعت حالت گردوی تازه پیدا می کند و پوستش به راحتی کنده می شود. پاک کردن لکه های قهوه، کاکائو، شیر لکه های قهوه، کاکائو، شیر را با آب نیم گرم و صابون پاک می شود، اگر کمی از رنگ آن باقی ماند بوسیله جوهر ترشک پاک می شود. آبگوشت پرمایه ! برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود چند تکه نان به داخل آن بیندازید. اسپاگتی نچسب ! برای آنکه برنج،ماکارونی،اسپاگتی یاهر ماده نشاسته دار دیگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراکی به آب آن اضافه کنید مشکل شما حل خواهد شود.
اگر هنگام پختن پلو یا کته یعنی زمانی که برنج در داخل آب شروع به جوشیدن می کند، مقدار کمی آبلیمو یا آب نارنج یا آبغوره یا یک تکه زاج سفبد به آب برنج اضافه کنید، نه تنها پلو یا کته را مانند یاس سفید می کند، بلکه دانه های آن را نیز از هم جدا ساخته مانع از چسبیدن آنها به یکدیگر و در نتیجه له شدن برنج می شود. جلوگیری از وارفتن غذا ! برای آنکه مواد خوراکی مانند کوفته و غیره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدری آرد یاتخم مرغ به آن بیفزاید و حرارت آتش را زیاد کنید. برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد. خاصیت روغن! هنگام جوشاندن برنج، لویبا وحبوبات دیگر یک کاغذ روغنی را به بالای قابلمه یا دیگ بمالید و یا چند قطره روغن خوراکی به آن اضافه کنید این کار باعث خواهد شد که محتوی دیگ یا قابلمه دیر تر از حد معمول بجوشد و در نتیجه طعم و مزه آن بهتر و لذیذتر خواهد شد. نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |