بهینه
2- پختن سبزیجات همه سبزیجات را میتوانید در مایکروفر بدون اضافه کردن آب ،بخار پز کنید آنها را در یک لایه توی یک ظرف قرار دهید و محکم با یک پلاستیک بپوشانید ،سپس در درجه حرارت بالا بپزید ،سبزیجات بعد از 4 دقیقه حالت ترد (مانند هویج)به خود میگیرند 3- تست کردن مغز خشکبار و خرده نان و نارگیل این مواد را در یک بشقاب پهن کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه حرارت دهید سپس آن را به هم بزنید به خاطر داشته باشید که ربع زمان تست کردن در فر ،در مایکروفر طول میکشد 4- گرفتن آب بیشتر از مرکبات از یک لیمو که تازه از یخچال بیرون آورده اید سختر می توانید آب بگیرید تا لیموئی که در دمای اتاق است ،برای گرفتن آب بیشتر از مرکبات قبل از آبگیری آنها را به مدت 20 ثانیه داخل مایکروفر بگذارید . 5- پختن غذا قبل از کباب کردن برای کم کردن زمان پخت سبزیجات ،آنها را به مدت کمی در مایکروفر بپزید 6- کباب کردن سیر زمان کباب شدن سیر در فر حدود 45 دقیقه ولی این زمان در مایکروفر حدود 8 دقیقه است تا سیر کباب شود 7- رساندن خمیر ترش خمیر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید یک فنجان اب در ته مایکروفر قرار دهید . سپس ظرف خمیر را بگذارید و دما را در حد امکان پایین (10% )قدرت و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید وبا این کار 1ساعت صرفه جوئی زمان دارید . 8- گرفتن سختی شکر قهوه شکر را در ظرف پلاستیکی بگذارید و چند قطره آب به آن اضافه کنید سپس با درجه حرارت متوسط به مدت 10 الی 20 ثانیه حرارت دهید . 9- ضد عفونی کردن تخته گوشت تخته گوشت را خوب بشوئید و روی آن یک لیموی نصف شده بمالید سپس آن را در در مایکروفر به مدت 1 دقیقه حرارت دهید 10 – ضد عفونی و بو زدائی اسفنج ها اسفنج های آشپز خانه را که بوی ضخیم میدهد ، دور نریزید بلکه آن زا در آبی که با سرکه یا لیمو مخلوط شده غوطه ور کنید سپس آن را در درجه حرارت بالا در مایکروفر به مدت 1 دقیقه حرارت دهید 11- پختن یک شام کامل زیر ده دقیقه شما میتوانید برای هر دستور پختنی که شامل آب پز کردن ،بخار پز کردن و یا آرام پز کردن باشد استفاده کنید فقط باید از مدت پختن عادی 45 دقیقه کم کنید و به یاد داشته باشید که مواد داخل ظرف را چند بار به هم بزنید تا حرارت به همه جای غذا برسد و غذا را یک دو دقیقه قبل از پخت کامل بیرون بیاورید / متشکرم مدیر وبلاگ بهینه/ بهروز فاتح
نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب نويسندگان پيوندها ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]()
![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |